15. Gymnaziálny bál, Love is in the air

Vedenie školy Novinky

11. február 2023 odišiel tak rýchlo ako prišiel. No napriek tomu, že Deň svätého Valentína je za nami, budeme na 11.február ešte nejaký čas spomínať ako na večer, keď bolo vo vzduchu skutočne cítiť lásku. My, ako organizátori večera sa môžeme s hrdosťou pokochať prenádhernými fotografiami a vychutnať si radosť z pozitívnych reakcií a ohodnotení.
Tohtoročný 15.Školský bál GMK v Revúcej sa totiž uskutočnil práve na príhodnú tému: Love is in the air.
Prvý krát v histórii našej školy organizáciu bálu zabezpečovala spolu s vedením školy JA študentská firma K.M.G. Zorganizovať spoločenskú akciu týchto rozmerov nie je vôbec ľahké, no myslíme si, že sa nám to podarilo. O 18 hodine večer to už v sále plnej hostí šumelo očakávaním oficiálneho otvorenia bálu.
Slávnostné príhovory nášho učiteľa Ladislava Čajka, zástupcu študentskej firmy Janka Bendu a pána riaditeľa Rasťa Chalupku zaujali nejednu dámu v róbe či pána v obleku. Následné prestrihnutie stuhy a nádherný valčík znamenalo oficiálne otvorenie tejto veľkolepej akcie.
Hudobná produkcia bola zabezpečovaná DJ Kerom , tanečné kolá boli úchvatné a plne vyhovovali účastníkom bálu.
Kultúrny program bol zostavený tak, aby vystihol v maximalnej miere tému bálu. Dych berúci spev Terky Motyčkovej a Alexandry Zajakovej, krásne vystúpenie tanečných párov z FS Lykovec, divadelná scénka členov firmy. Vyvrcholením program bol belgický tanec, do ktorého sa zapojila veľká časť účastníkov bálu.
Súčasťou program bola skutočne kráľovská tombola a demokratická voľba kráľa a kráľovnej bálu. Bohaté švédske stoly a celé menu zabezpečovala školská jedáleň.
A medzi tým a potom už len tanec, tanec a tanec…
Dúfame, že všetci si náš kúzelný bál vychutnali v plnom dúšku a aspoň na chvíľu im bol pričarovaný ten krásny pocit…
L.Č.