DNI OTVORENÝCH DVERÍ

Príď sa presvedčiť o jedinečnej atmosfére na našej škole a získaj zážitky, na ktoré len tak nezabudneš.
Pozri si termín

DNI OTVRENÝCH DVERÍ

Príď sa presvedčiť o jedinečnej atmosfére na našej škole a získaj zážitky, na ktoré len tak nezabudneš.
Pozri si termín

Termín dňa otvorených dverí

12. 12. 2023 (utorok)
od 9:00

Napíš nám, že prídeš
Náplň dňa otvorených dverí

Na čo sa môžeš tešiť?


Chemické laboratórium a pokusy

Príď objaviť svet chemických reakcií a experimentov v našom laboratóriu! Pokiaľ ťa zaujíma, ako sa veci robia a čo sa stane, keď zmiešáš rôzne látky, máme pre teba skvelú príležitosť sa nechať inšpirovať a baviť sa. Naši učitelia so študentmi priamo pre teba vykonajú zaujímavé a zábavné pokusy, ktoré si pri štúdiu u nás vyskúšaš aj v praxi.
Image
Image

Biologické laboratórium a skúmanie

Chémia ťa príliš nebaví a tvojím koníčkom je skôr príroda? Máme pre teba v programe aj návštevu biologického laboratória, kde tí naši študenti ukážu, čo všetko sa v praxi u nás naučí. V biologickom laboratóriu si vyskúšaš skúmanie nielen samotným okom, ale nahliadneš aj do mikroskopu. Pre tých najodvážnejších je tu potom dokonca aj pitva!

Virtuálna realita a 3D tlačiareň

Ukážeme ti to najmodernejšie vybavenie, ktoré môže škola mať. Na vlastné oči si vyskúšaš okuliare a príslušenstvo na 3D realitu. Okrem okuliarov, ale tiež uvidíš aj 3D tlačiareň, s ktorou naši študenti pracujú – a raz s ňou môžeš pracovať aj ty!
Image
Image

IT učebňa a programovanie

V prípade, že si zapáleným fanúšikom informačných technológií, ale aj bežným používateľom, je návšteva našej IT učebne priamo pre teba. Vo výučbe sa snažíme čo najviac zapájať moderné technológie a našich študentov učíme programovať pomocou robotického programu Micro:bit. Veríme, že v robotike a IT je budúcnosť.

Prehliadka celej školy

Naša škola má rozsiahly areál - okrem moderných učební a laboratórií máme aj interaktívnu a relaxačnú miestnosť, skvele vybavenú posilňovňu a gymnastickú halu, vonkajšie športoviská aj vlastný plavecký bazén, kam si môžeš ísť zaplávať. Prejdeš si našu školu od pivnice až na povalu, aby si mal/a jasno, do čoho ideš.
Image
Image

Spýtaj sa na čo chceš

Celou prehliadkou ťa budú sprevádzať naši študenti, ktorých sa môžeš opýtať na čokoľvek o štúdiu, čo ťa napadne. Radi ti úprimne odpovie a poradí. Naši študenti ti tiež ukážu, čo v praxi v štúdiu zažiješ – či sú to chemické pokusy, biologické skúmanie, športové aktivity či programovanie. Stretneš sa aj s našimi milými pedagógmi, ktorí ti radi zodpovedia aj odbornejšie otázky.
Názory študentov

Čo vravia o našom gymnáziu?

Prečítaj si názory na naše gymnázium od tých, ktorí si štúdium u nás zažili na vlastnej koži. Vypočuj si našich študentov a absolventov.
Prečítaj si všetky názory
Image

Dávid Hutka

študent II.A

"Veľmi sa mi na tejto škole páči, naša škola má veľmi dobré informatické vybavenie – nové počítače, projektory, interaktívne tabule a dokonca aj 3D tlačiareň a virtuálnu realitu, to mi pomohlo si vybrať smer, ktorým sa povediem do budúcnosti. Dalo mi to príležitosť zlepšiť sa vo veciach, ktoré budem potrebovať aj na vysokej škole."
Image

Nina Adamová

študentka kvinty

"Moje rozhodnutie navštevovať GMK v Revúcej bolo správne. Okrem príjemného štúdia vo vynovených učebniach s milými a ochotnými profesormi, som si tu našla vynikajúcich spolužiakov a kamarátov, s ktorými si rozumiem a aj prestávky stoja za to. Sme tu ako jedna veľká rodina."
Daj nám vedieť

Môžeme s tebou rátať?

Veľmi nám tým pomôžeš. Keď budeme vedieť, že prídeš, pomôže nám to naplánovať akciu tak, aby celý deň prebehol hladko.
Nemôžeš prísť ani na jeden termín? Nevadí. Stačí si dohodnúť individuálny termín. Ozvi sa nám a spoločne nájdeme riešenie.

Kde nás nájdeš?

Gymnázium Martina Kukučína
Clementisova 1166
050 01 Revúca

Máš otázku?

Mgr. Ivana Ďurďáková
Riaditeľka školy
0918 800 942
durdakovai@gmk-ra.sk

Už vieš, prečo si vybrať GMK?

Pozri sa, čo ti môžeme ponúknuť.
Zisti, prečo študovať u nás