1.ročník šachového turnaja GMK Revúca

admin Akcie školy, K.M.G., Novinky

Dnes, 28.4.2023 študentská firma K.M.G.v spolupráci s vedením školy a CVČ Revúca  pripravila 1. ročník šachového turnaja, ktorý sa uskutočnil v spoločenskej sále GMK Revúca. Dopadol výborne! Podarilo sa nám zabezpečiť krásny počet hráčov, odprezentovalo sa ich celkom  44.  Užili sme si s nimi skvelý deň nad šachovnicami.

Chceli by sme sa poďakovať  pánovi Milanovi Šafárikovi  za organizačnú pomoc . Zároveň ďakujeme za účasť školám: ZŠ Komenského, ZŠ I.B. Zocha, ZŠ Hviezdoslavová, ZŠ Lubeník a GMK Revúca.

Súťaž prebiehala švajciarskym spôsobom a bola postavená na 7 hracích kôl 2 x 15min. Nakoniec z technických dôvodov bolo odohratých kôl menej. Po súhlase  účastníkov sme skvelej atmosfére súťaž ukončili a vyhlásili výsledky turnaja.

Na 1. mieste sa umiestnil Peter Kubus, 2. miesto obsadil Richard Nagypál a 3.miesto  Juraj Šturmankin.

Víťazom kategórie  SŠ sa stal žiak GMK Ján Berzety.

Víťazom kategórier ZŠ sa stal Juraj Šturmankin, žiak ZŠ Komenského.

V kategórii najstarší hráč sa víťazom stal Milan Bajús.

V kategórii najmladším hráč sa víťazom stal Sebastián Belán, žiak ZŠ Komenského.

V kategórii najlepšia forma sa víťazom stal  Richard Nagypál.

V kategórii najrýchlejšie víťazstvo sa víťazom stal Patrik Lakatoš, žiak GMK, ktorému sa podarilo vyhrať partiu za rekordných 30 sekúnd.

 

Ďakujeme našej škole GMK Revúca, že nám vytvorila optimálne podmienky na uskutočnenie nášho zámeru a prípravu športovej akcie, ktorá prekročila múry našej nádhernej školy…

Ďakujeme tiež všetkým za účasť, a snáď sa v rovnako hojnom počte uvidíme aj o rok.

 

Alexandra Hižnayová

Patrik Lakatoš

K.M.G.  š.f.