Novembrové udalosti

Vedenie školy K.M.G., Novinky

Školenie manažmentu Košice Dňa 21.11 sme sa zúčastnili školenia manažmentu v Košiciach. Mali sme skvelých lektorov z úspešnej celosvetovej firmy AT&T. Hovorili nám o tom ako dobre a zaujímavo prezentovať, o projektovom manažmente, ako robiť …

ISIC AKTUALITY

Vedenie školy Novinky

Bezplatný editor fotografií umožňuje vyhotoviť potrebnú fotografiu pomocou akéhokoľvek smartfónu.

Súťaž Innovation Camp

Vedenie školy Novinky

24. novembra sa 5 žiaci zo študentskej firmy K.M.G. zúčastnili sútaže Innovation Camp, ktorý je súčasťou predmetu Aplikovaná ekonomia programov JA Slovensko n.o.

Prvý krát na kraji !

Vedenie školy Novinky

Prvý krát na kraji ! V piškvorkovej súťaži sme sa cez oblastné kolo prebojovali na krajské, kde tím Candy (jedinej zástupkyne nežného pohlavia) získal 9.miesto a Jankov tím vyzbrojený obrími injekčnými perami získal 13.miesto.

13. ročník Študentskej vedeckej konferencie

Vedenie školy Novinky

22.november bol pre Gymnázium Martina Kukučína opäť trochu výnimočný. V rámci Týždňa vedy a techniky na Slovensku sa v spoločenskej miestnosti GMK konal už 13.ročník Študentskej vedeckej konferencie

Burza stredných škôl

Vedenie školy Novinky

Regionálne centrum kariéry organizuje v termíne od 21. novembra – 25. novembra 2022 online Burzu stredných škôl Banskobystrického samosprávneho kraja.

Deň študentstva

Vedenie školy Novinky

Aj na GMK sme si pripomenuli Deň boja za slobodu a demokraciu krátkym príspevkom Adama Kochjara. Vďaka rodičom  sme mohli naším oslávencom – študentom pripraviť aj  malé občerstvenie s darčekom. 

XOXOXOXOXO

Vedenie školy Novinky

Dva zo štyroch!!! Dva zo štyroch prihlásených tímov našich piškvorkárov postúpili v oblastnom kole v Košiciach do krajského kola. Zaútočiť na pražské finále tak môžu tímy kapitánov Janka Bendu  a  Candy Fumero – Diaz. Držme im palce!!! 

Rekonštrukcia učební v GMK

Vedenie školy Novinky

Rekonštrukcia laboratórií a odborných učební je v plnom prúde…  Vďaka nášmu zriaďovateľovi – Banskobystrickému samosprávnemu kraju sa budú môcť naši žiaci učiť v nových učebniach  už čoskoro.