PREČO ŠTUDOVAŤ
U NÁS

Skúmaj, študuj, rozvíjaj sa v tom, čo ťa baví. Pomôžeme ti dosiahnuť tvoj cieľ.
Pozri si všetky dôvody
Vyrátaj si sám

Čo hovoria čísla?


takmer
0%
študentov zvládne maturitu
najmenej
0%
absolventov je prijatých na VŠ
máme viac ako
0
úspešných absolventov
investovali sme
0 000 €
do rekonštrukcie laboratórií a učební
ako jediná škola v Revúcej využívame
0 Gb/s
internetové pripojenie SANET
študentov sprevádzame na ich ceste
0
rokov
Jasné dôvody

Prečo ísť práve k nám?


Moderné vybavenie

Budeš mať všetko, čo potrebuješ na štúdium. Máme dobré počítače, 3D tlačiareň, dobré Wi-Fi a chystáme sa zrekonštruovať vedecké laboratóriá za štvrť milióna eur.

Príprava na vysokú

Získaš kvalitnú prípravu na prijímacie skúšky a štúdium na vysokej škole. Prevažná väčšina absolventov sa bez problémov dostane na svoju vysnívanú školu.

Kvalitná výučba jazykov

Vyučujeme angličtinu, nemčinu a francúzštinu. Vyučovanie prebieha v moderných jazykových učebniach a tiež v kreatívnej učebni projektového vyučovania.

Skvelé športové zázemie

Fyzické zdravie ide ruka v ruke s rozvojom mysle. Športovať môžeš na vonkajšom ihrisku, v gymnastickej miestnosti, v telocvični alebo v bazéne so saunou.

Rodinná atmosféra

Keďže sme malá škola, navzájom sa poznáme a vládne tu priateľská atmosféra. A keď potrebuješ, vždy je tu učiteľ, za ktorým môžeš ísť s akýmkoľvek problémom.

Zájazdy do zahraničia

Získaj skúsenosti v zahraničí! Škola je zapojená do programu World of Friends, ktorý zahŕňa stretnutia v zahraničí a spoločnú prácu na projektoch.

Spoločné akcie

Pravidelne sa stretávame na podujatiach organizovaných školou - či už je to 24-hodinový maratón, noc v knižnici, ples, výlet do Tatier alebo zoznamovák. U nás sa rozhodne nudiť nebudeš.

Voľnočasové krúžky

Vyberaj z pestrej ponuky voľnočasových krúžkov a rozvíjaj sa v tom, čo je ti blízke – či už sa chceš zlepšiť v jazykoch, športoch, biológii alebo napríklad v umení argumentácie.

Študentský parlament

Záleží nám na tvojom názore, preto sa na škole pravidelne schádza študentský parlament. Jeho členovia sa zúčastňujú školenia, vďaka čomu je fungovanie parlamentu efektívne.
Názory študentov

Čo si myslí o našom gymnáziu?


Image

Dávid Hutka

študent II.A

"Veľmi sa mi na tejto škole páči, naša škola má veľmi dobré informatické vybavenie – nové počítače, projektory, interaktívne tabule a dokonca aj 3D tlačiareň a virtuálnu realitu, to mi pomohlo si vybrať smer, ktorým sa povediem do budúcnosti. Dalo mi to príležitosť zlepšiť sa vo veciach, ktoré budem potrebovať aj na vysokej škole."
Image

Ján Liam Bendo

študent kvinty

"Vďaka tejto škole a jej kolektívu som sa zlepšil v celkovom prejave ako aj v interakciách s ľuďmi. Na našom gymnáziu som členom študentskej firmy, študentského parlamentu a dokonca aj rady školy, vďaka čomu som získal mnoho skúseností, ktoré mi pomohli pri aktivitách, ktorým sa venujem po vyučovaní."
Image

Nina Adamová

študentka kvinty

"Moje rozhodnutie navštevovať GMK v Revúcej bolo správne. Okrem príjemného štúdia vo vynovených učebniach s milými a ochotnými profesormi, som si tu našla vynikajúcich spolužiakov a kamarátov, s ktorými si rozumiem a aj prestávky stoja za to. Sme tu ako jedna veľká rodina."
Image

Martina Székelyová

študentka oktávy

"Vďaka škole som zistila čomu sa chcem venovať a na čom chcem pracovať. Počas 8 rokov sa vyskytlo pár skvelých príležitostí, ako napríklad vedenie workshopu programovania. Som súčasťou aj mnohých projektov a zapájam sa do všetkého, čo mi príde zaujímavé. Som rada, že som na našom gymnáziu získala vzdelanie, ktoré mi pomôže v hociktorom odvetví, do ktorého sa pustím. "
Image

Ján Berzéty

študent IV.A

"Na škole oceňujem hlavne príjemný osobný prístup učiteľov ako aj ich schopnosť nás efektívne pripraviť na maturitnú skúšku. Tiež ma potešil voľný prístup k školskému bazénu, vďaka ktorému som sa mohol pripravovať na prijímacie skúšky na vysokú školu."
    Spomienky bývalých študentov

    Čo dnes robia naši absolventi?


    Ján Žgravčák

    hovorca spoločnosti KIA, asbolvent 1996

    Júlia Zsírosová

    študentka LF Univerzity Karlovy, absolventka 2015

    Naši partneri

    Na koho sa môžeme spoľahnúť


    Image
    Image
    Image
    Image
    Image
    Image
    Image
    Image
    Image
    Image

      Nie si si istý? Príď sa presvedčiť na vlastné oči.

      Deň otvorených dverí je najlepšia príležitosť, ako nás spoznať. Pozri sa, kedy nás môžeš navštíviť.
      Chcem na návštevu